Overlijden Koos van Wezel

Vandaag heeft ons het droevige nieuws bereikt dat Judoka Koos van Wezel donderdag 18 november is overleden. Koos kennen de meesten van ons als hoofdscheidsrechter tijdens judowedstrijden. De ervaren Judoka’s kennen Koos als voorzitter van de CJJF Judo examencommissie en van de kata en technische trainingen.

Koos, 8ste dan judo, zorgde altijd voor een lach op de judomat die hij bij iedereen over kon brengen. Zijn technische kennis en passie voor judo heeft menig judoka tot zwarte band geleid. Koos was de drijvende kracht achter Judovereniging Michigami uit Steenbergen.

Wij wensen namens Judoclub Yoshi familie van Koos en de judoka’s van Michigami veel sterkte toe. We gaan een fantastische man en een nog fantastischere judoka missen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.