Online judolessen (begin 2022)

Beste leden,

Ten eerste: De allerbeste wensen voor 2022. Laten we er hopelijk een mooi sportjaar van maken.

Digitale judolessen gaan tijdelijk door.

De online lessen gaan tijdelijk door, tot wanneer weten we nog niet, maar laten we er het beste van maken.

Hoe doe je mee?

Iedere judoka van judoclub Yoshi is welkom. We zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk leden aanwezig zijn!

We doen de online training via Zoom: (Hiervoor kan je een app op je telefoon of laptop downloaden, maar het kan ook direct via de link zonder installatie!)

De digitale les start iedere dinsdag om 18:30 en duurt maximaal 40 min.

Hou dit bericht in de gaten, want iedere week is er een nieuwe link naar een nieuwe digitale les. We gaan niet altijd judo trainen. Dit keer gaan we ook kijken hoe het zit met jullie judokennis!

Digitale judoles 1 – 11 januari:

Start om 18:30. Zorg dat je een judopak aan hebt en dat je beeldscherm aan staat.

De les gegeven door Trainer Yorick en Wessel.

Link naar de digitale judoles: https://us04web.zoom.us/j/78706538375?pwd=G3g-94fSyV0wZSc6ICAOFfnvsU3vl4.1

Code voor als het via de link niet lukt:

Meeting ID: 787 0653 8375

Passcode: YoshiBOZ

Met vriendelijke groet,

Steven Bouterse

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.