Online Judolessen (eind 2021)

Beste leden,

Helaas het is weer zo ver. De overheid heeft bepaald dat wij niet meer de mat op mogen. We betreuren dit omdat we al zo weinig hebben kunnen trainen de afgelopen jaren. We begrijpen echter wel dat het nodig is. Maar wees niet getreurd! We gaan niet stil zitten!

Directe start met digitale judolessen!

Om te zorgen dat we niet weer een lange tijd stil liggen pakken we net als vorig jaar weer de online lessen op. We wilden hier niet lang mee wachten, dus trainer Steven neemt jullie aankomende dinsdag weer mee de digitale judomat op. Mogelijk voegen andere trainers zich toe tijdens de lessen. Deze digitale judolessen zullen in ieder geval plaats vinden tot en met 21 december.

Hoe doe je mee?

Iedere judoka van judoclub Yoshi is welkom. We zouden het fijn vinden als zoveel mogelijk leden aanwezig zijn!

We doen de online training via Zoom: (Hiervoor kan je een app op je telefoon of laptop downloaden, maar het kan ook direct via de link zonder installatie!)

De digitale les start iedere dinsdag om 18:30 en duurt maximaal 40 min.

Hou dit bericht in de gaten, want iedere week is er een nieuwe link naar een nieuwe digitale les. We gaan niet altijd judo trainen. Dit keer gaan we ook kijken hoe het zit met jullie judokennis!

Digitale judoles 3 – 21 december:

Start om 18:30. We gaan aan de slag met een stuk Judotheorie, Japans en geschiedenis van de judosport. Tijdens deze les hoef je geen judopak aan te hebben. Als je wat wilt onthouden, zorg dan dat je een pen, papier en een stift hebt!

Link naar de digitale judoles: https://us04web.zoom.us/j/78574597161?pwd=OUowcm1KZUJ3aVB4MzZWbTdiUlRLZz09

Code voor als het via de link niet lukt:

Meeting ID: 785 7459 7161

Passcode: YoshiBOZ

Met vriendelijke groet,

Steven Bouterse

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.