Proeflessen bij judoclub Yoshi: voor jong en oud, doe mee!!

Bergen op Zoom: Judoclub Yoshi is inmiddels na een welverdiende vakantie weer gestart met een nieuw seizoen. Er kunnen weer nieuwe leden worden aangemeld, dus een geeft de club 3 gratis proeflessen voor jong en oud om eens kennis te maken met de judosport. In september zullen 3 dinsdagavonden in het teken staan voor eenieder om kennis te maken met de judosport. Doe mee en ontdek de leuke en leerzame kant van deze sport.

Judo heeft veel opvoedkundige voordelen, het bevordert het reactievermogen en zelfvertrouwen.

Wil je een leuke en uitdagende sport met vele uitgebreide technieken kies dan voor judo. Je leert  judo door spel en werkvormen, om je voor te bereiden deel te kunnen nemen aan examens en wedstrijden. Natuurlijk ben je absoluut niet verplicht om aan wedstrijden deel te nemen. Het wekelijks volgen van de lessen is sowieso een leuke bezigheid en je leert er telkens nieuwe technieken bij. De lessen worden op recreatieve wijze gegeven met de nodige variatie door ervaren trainers.

Deelname aan de proeflessen is overigens voor alle leeftijden, dus ook papa’s en mama’s kunnen kennis maken met de judosport. Je bent nooit te oud om met judo te starten, heren/dames senioren + 40 kunnen een aangepast schema volgen op eigen tempo.

 

De proeflessen worden gegeven tijdens de gebruikelijke training op dinsdag 11-18 en 25 september in de gymzaal van de Lodijke school, Ouderdinge 15 te Bergen op Zoom (wijk Bergse Plaat).

De groepsindeling ziet er als volgt uit: 4 t/m 7 jaar van 17.30 tot 18.30 uur, 8 t/m 11 jaar van 19.00 tot 20.00 uur en 12 jaar en ouder 20.15 tot 21.30 uur. Zorg dat je tien minuten voor aanvang van de les aanwezig bent.

De  gratis proeflessen worden alleen gegeven op bovengenoemde data.

Wil je de uitdaging aangaan en denk je dat judo wel een sport voor jouw kan zijn neem dan contact met tel. 06-40381156.

 

Voor de vakantie  werd het seizoen afgesloten met de gebruikelijke examens, deze vonden plaats op de gebruikelijke trainingsavond. Met de nodige zenuwen werden de examens afgenomen door de trainers en hebben een aantal judoka’s hun nieuwe band behaald. Voor de meeste overige judoka’s was dit ook een gelegenheid om een tussenexamen te doen voor een nieuwe slip op hun band. De avond werd weer zoals vanouds kleurrijk afgesloten met een fotosessie van de geslaagde judoka’s.

 

De uitslag van het examen was als volgt:

 

Witte band 6e kyu: Luna Coeck – Djayden van Poppel – Aydin Rejzovic – Jesper van der Velde

Gele band 5e kyu: Ivo Lin – Louwi Lin – Kaj Oskam – Floris van Gorsel – Milan Bogers – Bram Clarijs – Pepijn Sitsen – Job Hout – Marisse Bolsius

Oranje band 4e kyu: Vigo Schepers

Bruine band 1e kyu: Tristan van Swieten

 

Alle geslaagde judoka’s gefeliciteerd.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *