Extra proeflessen in september

Maak kennis met onze judovereniging met extra proeflessen. Deze proeflessen starten dit judoseizoen op dinsdag 12, 19 en 26 september. De judolessen starten voor judoka’s 6 t/m 12 jaar om 18.30 tot 19.30 en voor de senioren van 19.45 tot 21.00. (zorg dat je 15 min voor de les aanwezig bent!)

Judo is een sport voor jong en oud. Wij maken een op maat gemaakt programma om iedere judoka zo goed mogelijk te begeleiden naar zijn of haar einddoel. Van basis zelfverdediging, gewoon om in vorm te blijven, het uitvoeren van kata’s tot het behalen van de zwarte band in judo: De ervaren trainers zijn er om hun expertise met je te delen en er is plek voor iedereen.

De sport legt een nadruk op zelfverdediging. Bij judo leer je om gecontroleerd te vallen, tegenstanders te overmeesteren met werptechnieken en uiteindelijk de tegenstander te controleren met een houdgreep of armklemtechnieken.

Lijkt de sport je leuk? Ben je een oud-lid en heb je weer interesse? Kom dan langs bij bovengenoemde data in de sportzaal van basisschool de Lodijke. Meldt je even aan bij hoofdtrainer Jan Bouterse (06-40381156)

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *